نحوه حذف تصویر هشدار
تصاویر هشدار را از فضای ابری و ذخیرهسازی محلی حذف کنید
-
تصاویر هشدار ذخیره شده در فضای ابری میتوانند به صورت دستی حذف شوند، و تصاویر هشدار پس از پاک شدن قابل بازیابی نیستند. روی رویدادها در زیر پنجره دستگاه در لیست دستگاه کلیک کنید تا وارد رابط پیامهای هشدار شوید، روی نماد حذف در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید، "تأیید حذف" را انتخاب کنید و روی تأیید کلیک کنید
-
تصاویر هشدار ذخیره شده در فضای ابری ظرف حدود ۵ روز توسط سرور پاک میشوند. تصاویر هشدار پس از پاک شدن قابل بازیابی نیستند
-
پس از باز کردن تصویر هشدار توسط کاربر، تصویر به صورت محلی ذخیره میشود، و تصویر محلی به طور خودکار پاک نمیشود. کاربر میتواند سابقه تصویر هشدار را بر اساس تاریخ جستجو کند
-
کاربران میتوانند با کلیک روی پروفایل - تنظیمات - پاک کردن حافظه نهان سوابق تصاویر هشدار محلی را پاک کنند
حذف دستی به طور پیشفرض تمام تصاویر هشدار آن تاریخ را پاک میکند. اگر تصویر هشدار در فضای ابری و محلی پاک شده باشد، قابل بازیابی نیست.
لینک مرتبط: تأثیر پاک کردن حافظه نهان چیست
قابلیتها با نسخههای سیستم تنظیم میشوند. استفاده واقعی ملاک است.
مستندات V380 Pro