Hogyan csatlakoztassa újra az eszközt a router vagy WiFi jelszó megváltoztatása után
Útmutató a kamera újracsatlakoztatásához router csere vagy WiFi jelszó módosítás után
Ha a következő műveleteket végezte el:
- Kicserélte a routert
- Módosította a WiFi felhasználónevet és jelszót
- Megváltoztatta a hálózati konfigurációs információkat
Kérjük, állítsa vissza a kamerát a gyári alapbeállításokra és konfigurálja újra a hálózatot.
Kapcsolódó link: Hogyan lehet visszaállítani a gyári alapbeállításokat
A funkciók a rendszerverziókkal együtt változnak. A tényleges használat az irányadó.
V380 Pro Dokumentáció