Hogyan használjuk az "Előre beállított PTZ" funkciót
Útmutató az előre beállított PTZ pozíciók beállításához és használatához
Az előre beállított pozíció bekapcsolása
- Ha a PTZ eszköz nem jeleníti meg az [Előre beállított PTZ] funkciót az APP-ban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a technikussal (Ügyfélszolgálat)
- Az előre beállított pozíció funkció bekapcsolása egyidejűleg bekapcsolja az eszköz önellenőrzési funkcióját is. Az önellenőrzési funkció azt jelenti, hogy a PTZ kamera automatikusan elfordul a motorvizsgálat elvégzéséhez és a PTZ koordináták korrekciójához a rendszer indítása után
Az előre beállított pozíció beállítása
- Irányítsa a PTZ-t a célpozícióba forgatáshoz
- Kattintson a [Továbbiak] - [Előre beállított PTZ] opcióra a valós idejű előnézet felületén, kattintson a megfelelő előre beállított szám feletti plusz jelre
- A rendszer "Sikeres" üzenetet jelenít meg, és a képernyő miniatűrje megjelenik az előre beállított pozíciószámnak megfelelően, ez jelzi a sikeres beállítást
Az előre beállított pozíció előhívása
- Kattintson a [Továbbiak] - [Előre beállított PTZ] opcióra a valós idejű előnézet felületén, kattintson a megfelelő előre beállított pozíciószám feletti miniatűrre
- Amikor az eszköz a PTZ-t az előre beállított pozíció koordinátáira forgatja, az előre beállított pozíció sikeresen előhívásra került
Az előre beállított pozíció törlése
- Kattintson a [Továbbiak] - [Előre beállított PTZ] opcióra a valós idejű előnézet felületén, kattintson az előre beállított terület jobb felső sarkában lévő szerkesztés gombra a kiválasztási módba lépéshez
- Válassza ki az előre beállított terület bal oldalát a törlés megerősítéséhez
- Ha az előre beállított pozíció miniatűrje törlődik, az előre beállított pozíció sikeresen törölve lett, ez az előre beállított pozíciószám újra beállítható
A funkciók a rendszerverziókkal együtt változhatnak. A tényleges használat az irányadó.
V380 Pro Dokumentáció