Czy mogę nadal oglądać filmy po wygaśnięciu/odłączeniu pakietów pamięci w chmurze
Przeglądanie filmów z pamięci w chmurze po wygaśnięciu lub odłączeniu pakietu
-
Jeśli pakiet pamięci w chmurze nie wygasł, po odłączeniu pliki wideo nie będą już przesyłane, a ty nadal możesz oglądać nagrane filmy w okresie przechowywania pakietu (urządzenie nadal istnieje na liście urządzeń aplikacji)
-
Po wygaśnięciu pakietu pamięci w chmurze zostanie on automatycznie odłączony, a serwer usunie pliki wideo z pamięci w chmurze, a usuniętych plików nie można znaleźć ani przywrócić. W razie potrzeby sprawdź lub pobierz je na czas
Możliwości są dostosowywane do wersji systemu. Rzeczywiste użycie ma pierwszeństwo.
Dokumentacja V380 Pro