Czym jest Tryb prywatny
Zrozumienie i używanie funkcji Trybu prywatnego
Gdy urządzenie jest w trybie prywatnym, nie można go oglądać zdalnie. Nawet z włączoną opcją nagrywania, urządzenie w trybie prywatnym będzie pomijane.
-
Urządzenie obsługujące tryb prywatny wchodzi w tryb prywatny i wyświetla komunikat "Wejście do trybu prywatnego" po kliknięciu [Więcej] - [Tryb prywatny] w interfejsie podglądu w czasie rzeczywistym. Kliknij ponownie, aby urządzenie wyszło z trybu prywatnego
-
Tryb prywatny obsługuje czasowe włączanie i wyłączanie. Kliknij ikonę ustawień - [Tryb prywatny] i wybierz odpowiedni okres czasu, aby ustawić czasowe włączanie i wyłączanie
-
Jeśli nie można wyjść z trybu prywatnego, spróbuj wyłączyć i ponownie uruchomić kamerę. Jeśli nadal tak samo, skontaktuj się z technikiem (Centrum wsparcia)
Jeśli interfejs ustawień nie wyświetla ikony [Tryb prywatny], ta funkcja nie jest obsługiwana.
Funkcje są dostosowywane wraz z wersjami systemu. Obowiązuje rzeczywiste użycie.
Dokumentacja V380 Pro