Videoclipul de înregistrare cloud poate fi șters
Cum să ștergeți videoclipurile de înregistrare cloud
-
Fișierele de înregistrare cloud acceptă ștergerea manuală, iar fișierele de înregistrare cloud nu pot fi restaurate după ștergere
a. Faceți clic pe pictograma Editare în colțul din dreapta sus al folderului Înregistrare cloud și selectați fișierul de șters
b. Faceți clic pe butonul Ștergere în partea de jos a interfeței de redare pentru a șterge videoclipul redat
-
Dacă capacitatea de înregistrare cloud este plină, sistemul va șterge automat fișierele video cu data cea mai veche, înregistrare în buclă
-
Sistemul va șterge automat fișierele video care depășesc timpul maxim de stocare
-
Dacă dispozitivul se dezleagă de pachetul de înregistrare cloud, sistemul nu va șterge fișierele video existente ale dispozitivului. Dacă trebuie să ștergeți, vă rugăm să faceți clic pe Ștergeți toate fișierele de înregistrare cloud ale acestui dispozitiv și confirmați
Capacitățile sunt ajustate odată cu versiunile sistemului. Utilizarea reală prevalează.
Documentație V380 Pro