Cum să reconectați dispozitivul după schimbarea routerului sau a parolei WiFi
Ghid pentru reconectarea camerei după înlocuirea routerului sau modificarea parolei WiFi
Dacă ați efectuat următoarele operațiuni:
- Ați înlocuit routerul
- Ați modificat numele de utilizator și parola WiFi
- Ați schimbat informațiile de configurare a rețelei
Vă rugăm să restaurați camera la setările implicite din fabrică și să reconfigurați rețeaua.
Link conexe: Cum să restaurați setările implicite din fabrică
Capabilitățile sunt ajustate în funcție de versiunile sistemului. Utilizarea reală prevalează.
Documentație V380 Pro