Cum să anulați contul V380
Pași pentru a șterge și anula contul V380
-
După autentificarea în contul V380, selectați [Profil], faceți clic pe poza de profil de sus pentru a intra în interfața [Informații personale] și faceți clic pe [Anulare cont]
-
După ce confirmați că informațiile sunt corecte, faceți clic pe [Solicită anularea] - [Confirmă]
-
După finalizarea deconectării, contul curent va fi șters și nu veți mai putea să vă autentificați și să utilizați acest cont
Notă:
-
Dacă contul înregistrat cu un număr de telefon mobil nu primește codul de verificare, vă rugăm să vă asigurați că numărul de telefon mobil este încă în utilizare normală
-
Vă rugăm să confirmați că nu există dispozitive sub contul dumneavoastră. Asta înseamnă că trebuie să ștergeți toate dispozitivele înainte de a anula contul
Capabilitățile sunt ajustate în funcție de versiunile sistemului. Utilizarea reală prevalează.
Documentație V380 Pro