Router veya WiFi şifresini değiştirdikten sonra cihazı nasıl yeniden bağlarsınız
Router değiştirildikten veya WiFi şifresi değiştirildikten sonra kamerayı yeniden bağlama kılavuzu
Aşağıdaki işlemleri yaptıysanız:
- Router'ı değiştirdiyseniz
- WiFi kullanıcı adı ve şifresini değiştirdiyseniz
- Ağ yapılandırma bilgilerini değiştirdiyseniz
Lütfen kamerayı fabrika varsayılan ayarlarına geri yükleyin ve ağı yeniden yapılandırın.
İlgili bağlantı: Fabrika varsayılan ayarlarını nasıl geri yüklersiniz
Özellikler sistem sürümlerine göre ayarlanır. Gerçek kullanım geçerlidir.
V380 Pro Dokümanlar