Cihazı diğer kullanıcılarla nasıl paylaşılır (Yalnızca görüntüleme)
Yalnızca görüntüleme izinleriyle cihaz erişimini paylaşma kılavuzu
Ekipman paylaşımı
-
Yazılıma giriş yaptıktan sonra, paylaşılması gereken cihaza uzun basın, [Paylaş] düğmesine tıklayın veya cihaz penceresindeki [Ayarlar] düğmesine tıklayın, [Yalnızca görüntüleme] seçin ve onaylayın
-
Paylaşımı kabul eden kullanıcının hesabını girin (kullanıcı hesabı APP [Profil] arayüzünün avatarı altında görüntülenebilir), doldurduktan sonra [+] - [Davet et]'e tıklayın ve paylaşım durumu [Yetkilendirme yönetimi]'nde görünür
-
Davet edilen kullanıcı APP'e giriş yapar, [Profil] - [Mesaj] sütununda davet bilgilerini bulur ve kabul etmeyi seçer. Paylaşılan cihaz zaten davet edilen kullanıcının hesabına eklenmişse, paylaşım kabul edilemez
-
Ana hesabı paylaş [Yetkilendirme yönetimi] paylaşım durumu alındı olarak görüntülenir, bu paylaşımın başarılı olduğunu gösterir ve davet edilen kullanıcı hassas işlem yetkisi hariç temel kontrol yetkisine sahiptir
Temel kontrol yetkisi şunları içerir:
- Gerçek zamanlı önizleme izni
- PTZ kontrol yetkisi
- Sesli interkom izni
- Video oynatma izni
- Alarm resmi izni
Hassas işlemler şunları içerir:
- Şifre ayarlama izni
- Video ayarlama izni
- Alarm ayarlama izni
- Ağ ayarlama izni
- Bulut hizmeti izni
Paylaşımı iptal et
-
Paylaşımı iptal etmeniz gerekiyorsa, lütfen ana hesaptaki [Ekipman paylaşımı] arayüzü - [Yetkilendirme yönetimi]'ndeki iptal düğmesine tıklayın
-
Paylaşımı kabul eden kullanıcılar cihaz listesinden paylaşılan cihazı silebilir. Paylaşılan cihazı silerken [Anlıyorum ve cihazı silmeyi onaylıyorum] seçmeniz gerekir, seçtikten sonra silmeyi tamamlamak için [Onayla]'ya tıklayın
Cihaz sıfırlanırsa veya cihazın şifresi değiştirilirse, ana hesabın tekrar paylaşması gerekir.
İlgili bağlantı: Cihazı diğer kullanıcılarla nasıl paylaşılır (Kontrole izin ver)
Yetenekler sistem sürümleriyle birlikte ayarlanır. Gerçek kullanım geçerlidir.
V380 Pro Dokümanlar