Hogyan töröljük a riasztási képernyőképet
Törölje a riasztási képernyőképeket a felhőből és a helyi tárolóból
-
A felhőbe mentett riasztási képek manuálisan törölhetők, és a riasztási képek törlés után nem állíthatók vissza. Kattintson az Események gombra az eszközlista eszközablaka alatt a riasztási üzenet felületre lépéshez, kattintson a törlés ikonra a jobb felső sarokban, válassza a "Törlés megerősítése" lehetőséget, és kattintson a Megerősítés gombra
-
A felhőbe mentett riasztási képeket a szerver körülbelül 5 napon belül törli. A riasztási képek törlés után nem állíthatók vissza
-
Miután a felhasználó megnyitja a riasztási képet, a kép helyben mentésre kerül, és a helyi kép nem törlődik automatikusan. A felhasználó dátum szerint kereshet a riasztási kép rekordokban
-
A felhasználók törölhetik a helyi riasztási kép rekordokat a Profil - Beállítások - Gyorsítótár törlése menüpontra kattintva
A manuális törlés alapértelmezés szerint az adott dátum összes riasztási képét törli. Ha a riasztási kép törölve lett a felhőben és helyben is, nem állítható vissza.
Kapcsolódó link: Mi a Gyorsítótár törlése hatása
A képességek a rendszerverzióknak megfelelően állíthatók. A tényleges használat az irányadó.
V380 Pro Dokumentáció