LogoV380 Pro Dokumentáció
LogoV380 Pro Dokumentáció
FőoldalDokumentáció
Eszköz indítása
Hálózati Beállítások
Szoftver beállítások
Fiók bejelentkezés
Egyéb funkciók
Hogyan használja az eszközcsoport-kezelési funkciótHogyan használja a Közeli eszközök automatikus keresése funkciótHogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Csak megtekintés)Hogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Irányítás engedélyezése)Mi a Gyorsítótár törlése hatásaHogyan ellenőrizze és frissítse az APP verziótHogyan használja az Automatikus eszközfrissítés-ellenőrzés funkciótHogyan rendezze sorba az eszközöket a listábanHogyan váltson csatlakozási módotHogyan kapcsolja ki a személyre szabott hirdetéseketHogyan törölje az eszközt az eszközlistábólTermék bemutatóHogyan kapcsolja be/ki a Jutalomközpont push értesítéseket
Valós idejű Előnézet
Felvétel és lejátszás
Felhőszolgáltatás
Riasztás Beállítások
4G és Napelemes
Egyéb Kérdések
Szoftver beállításokEgyéb funkciók

Mi a Gyorsítótár törlése hatása

A gyorsítótár törlési funkció és hatásainak megértése

  • Az APP által fogadott riasztási képek az előnézet megnyitása után helyileg mentésre kerülnek a telefonon, a [Gyorsítótár törlése] törölheti a telefonon gyorsítótárazott riasztási üzeneteket a memóriaterület felszabadításához

  • A felhasználó kiválaszthatja a [Gyorsítótár törlése] lehetőséget a [Profil] - [Beállítások] felületen, és kiválaszthatja a törlési időszakot:

    • a. Csak az utolsó 7 napot törölje
    • b. Csak az utolsó 7 napot tartsa meg
    • c. Minden

A gyorsítótár törlése után tekintse meg újra a riasztási képet előnézetben, és a kép ismét helyileg mentésre kerül a telefonon.

A képességek a rendszerverziókkal együtt változnak. A tényleges használat az irányadó.

Hogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Irányítás engedélyezése)

Útmutató az eszközhozzáférés megosztásához teljes irányítási engedélyekkel

Hogyan ellenőrizze és frissítse az APP verziót

Útmutató a V380 alkalmazás verziójának megtekintéséhez és frissítéséhez