Törölhetők a felhőtárhelyen rögzített videók
Hogyan törölhetők a felhőtárhely videók
-
A felhőtárhely videófájlok támogatják a kézi törlést, és a törlés után nem állíthatók vissza
a. Kattintson a szerkesztés ikonra a jobb felső sarokban, és válassza ki a törölni kívánt fájlt a felhőfájlok listájában
b. Kattintson a Törlés gombra a lejátszási felület alján a lejátszott videó törléséhez
c. Az APP utasításai szerint választhatja a felhőfájlok törlését, amikor az eszközt eltávolítja az APP eszközlistáról
-
A rendszer automatikusan törli a tárolási időt meghaladó videófájlokat. (A megőrzési idő a használt csomagtól függ) Szükség esetén ellenőrizze vagy töltse le időben
A képességek a rendszerverziókkal módosulnak. A tényleges használat az irányadó.
V380 Pro Dokumentáció