Megnézhetem még a videókat a felhőtárhely csomagok lejárta/leválasztása után
Felhőtárhely videók megtekintése a csomag lejárta vagy leválasztása után
-
Ha a felhőtárhely csomag nem járt le, a leválasztás után a videófájlok nem töltődnek fel többé, és továbbra is megtekintheti a rögzített videókat a csomag megőrzési időszakán belül (az eszköz még mindig létezik az APP eszközlistájában)
-
A felhőtárhely csomag lejárta után automatikusan leválasztódik, és a szerver törli a felhőtárhely videófájlokat, és a törölt fájlok nem találhatók meg és nem állíthatók vissza. Szükség esetén ellenőrizze vagy töltse le időben
A képességek a rendszerverziókkal módosulnak. A tényleges használat az irányadó.
V380 Pro Dokumentáció