Jak anulować konto V380
Kroki do usunięcia i anulowania konta V380
-
Po zalogowaniu się na konto V380 wybierz [Profil], kliknij zdjęcie profilowe u góry, aby wejść do interfejsu [Informacje osobiste] i kliknij [Anulowanie konta]
-
Po potwierdzeniu, że informacje są prawidłowe, kliknij [Złóż wniosek o anulowanie] - [Potwierdź]
-
Po zakończeniu wylogowania bieżące konto zostanie usunięte i nie będziesz mógł się zalogować ani korzystać z tego konta
Uwaga:
-
Jeśli konto zarejestrowane numerem telefonu komórkowego nie otrzymuje kodu weryfikacyjnego, upewnij się, że numer telefonu komórkowego jest nadal w normalnym użyciu
-
Potwierdź, że na Twoim koncie nie ma żadnych urządzeń. Oznacza to, że musisz usunąć wszystkie urządzenia przed anulowaniem konta
Możliwości są dostosowywane do wersji systemu. Rzeczywiste użycie jest decydujące.
Dokumentacja V380 Pro