Różnica między "Wypróbuj bez konta" a "Zaloguj się"
Zrozumienie różnic między trybem logowania lokalnego a trybem logowania z kontem
Wypróbuj bez konta
- Logowanie lokalne, możesz dodawać urządzenia do podglądu, odtwarzania i innych podstawowych ustawień funkcji. Informacje o urządzeniu są zapisywane tylko na tym telefonie i zostaną usunięte po wyczyszczeniu danych lub odinstalowaniu oprogramowania
Logowanie z kontem
- Zawiera wszystkie funkcje logowania lokalnego. Informacje o urządzeniu są przechowywane w chmurze. Gdy zmienisz telefon komórkowy, możesz zalogować się na konto, aby automatycznie zsynchronizować listę urządzeń na koncie. Logując się do oprogramowania, możesz korzystać z synchronizacji chmury listy urządzeń, udostępniania urządzeń, usług chmurowych i innych funkcji
"Wypróbuj bez konta" lista urządzeń nie jest synchronizowana z "Zaloguj się", proszę zwrócić uwagę na zmianę informacji o urządzeniu podczas przełączania trybu logowania.
Możliwości są dostosowywane do wersji systemu. Rzeczywiste użycie jest decydujące.
Dokumentacja V380 Pro