Logoمستندات V380 Pro
Logoمستندات V380 Pro
صفحه اصلیمستندات
راه‌اندازی دستگاه
تنظیمات شبکه
تنظیمات نرم‌افزار
ورود به حساب
سایر توابع
نحوه استفاده از قابلیت مدیریت گروه دستگاه‌هانحوه استفاده از قابلیت جستجوی خودکار دستگاه‌های نزدیکنحوه اشتراک‌گذاری دستگاه با کاربران دیگر (فقط مشاهده)نحوه اشتراک‌گذاری دستگاه با کاربران دیگر (اجازه کنترل)تأثیر پاک کردن حافظه پنهان چیستچگونه نسخه برنامه را بررسی و به‌روزرسانی کنیمنحوه استفاده از عملکرد بررسی خودکار به‌روزرسانی‌های دستگاهنحوه مرتب‌سازی دستگاه‌ها در لیستنحوه تغییر حالت اتصالنحوه بستن تبلیغات شخصی‌سازی شدهنحوه حذف دستگاه از لیست دستگاه‌هامعرفی محصولنحوه روشن/خاموش کردن اعلان‌های مرکز پاداش
پیش‌نمایش زنده
ضبط و پخش
سرویس ابری
تنظیمات هشدار
4G و انرژی خورشیدی
سوالات دیگر
تنظیمات نرم‌افزارسایر توابع

نحوه حذف دستگاه از لیست دستگاه‌ها

مراحل حذف یک دستگاه از لیست دستگاه‌های شما

  1. پس از ورود به نرم‌افزار، روی دستگاهی که می‌خواهید حذف کنید فشار طولانی دهید و روی دکمه [حذف] کلیک کنید، یا روی دکمه [تنظیمات] در پنجره دستگاه کلیک کرده و [حذف] را انتخاب کنید

  2. [بله] را انتخاب کنید تا تمام سوابق داده‌های دستگاه پاک شوند (سوابق هشدار رویدادها، ضبط‌های ابری و غیره). پس از حذف، قابل بازیابی نیستند

  3. بعدی را انتخاب کنید، روی [می‌فهمم و حذف دستگاه را تأیید می‌کنم] کلیک کنید، سپس روی [تأیید] کلیک کنید

قابلیت‌ها با نسخه‌های سیستم تنظیم می‌شوند. استفاده واقعی ملاک است.

نحوه بستن تبلیغات شخصی‌سازی شده

راهنمای غیرفعال کردن تبلیغات شخصی‌سازی شده در برنامه

معرفی محصول

نحوه دسترسی به معرفی محصول و راهنمای کاربر