نحوه استفاده از قابلیت مدیریت گروه دستگاهها
راهنمای سازماندهی دستگاهها با استفاده از ویژگی مدیریت گروه
-
برنامه را باز کنید، وارد لیست دستگاهها شوید و روی نماد [≡] در سمت راست لیست دستگاهها کلیک کنید تا وارد [مدیریت گروه دستگاهها] شوید
-
روی [مدیریت گروه] کلیک کنید تا گروه را مدیریت کنید. کاربران میتوانند خودشان گروهها را اضافه، حذف و تغییر نام دهند. پس از حذف گروه، دستگاههای زیر گروه به "همه دستگاهها" منتقل میشوند، "همه دستگاهها" و "دستگاههای مشترک" گروههای پیشفرض سیستم هستند و نمیتوان آنها را حذف یا تغییر نام داد
-
برای اضافه کردن به گروه دستگاه، باید نماد و نام گروه مربوطه را انتخاب کنید، پس از اتمام، دستگاههایی که به گروه اضافه نشدهاند برای انتخاب نشان داده میشوند، پس از انتخاب روی [ذخیره] کلیک کنید تا اضافه کردن تمام شود
-
یک دستگاه فقط میتواند به یک گروه تعلق داشته باشد. برچسب دستگاه را در لیست دستگاهها طولانی فشار دهید تا دستگاه را برای گروهبندی جابجا کنید. پس از جابجایی، دستگاه از گروه اصلی حذف میشود
-
پس از انتخاب یک گروه، لیست دستگاهها فقط دستگاههای زیر گروه فعلی را نشان میدهد. دستگاه تازه اضافه شده به طور پیشفرض گروهبندی ندارد و اطلاعات گروهبندی باید به صورت دستی تنظیم شود
قابلیتها با نسخههای سیستم تنظیم میشوند. استفاده واقعی ملاک است.
مستندات V380 Pro