Logoمستندات V380 Pro
Logoمستندات V380 Pro
صفحه اصلیمستندات
راه‌اندازی دستگاه
تنظیمات شبکه
تنظیمات نرم‌افزار
ورود به حساب
سایر توابع
نحوه استفاده از قابلیت مدیریت گروه دستگاه‌هانحوه استفاده از قابلیت جستجوی خودکار دستگاه‌های نزدیکنحوه اشتراک‌گذاری دستگاه با کاربران دیگر (فقط مشاهده)نحوه اشتراک‌گذاری دستگاه با کاربران دیگر (اجازه کنترل)تأثیر پاک کردن حافظه پنهان چیستچگونه نسخه برنامه را بررسی و به‌روزرسانی کنیمنحوه استفاده از عملکرد بررسی خودکار به‌روزرسانی‌های دستگاهنحوه مرتب‌سازی دستگاه‌ها در لیستنحوه تغییر حالت اتصالنحوه بستن تبلیغات شخصی‌سازی شدهنحوه حذف دستگاه از لیست دستگاه‌هامعرفی محصولنحوه روشن/خاموش کردن اعلان‌های مرکز پاداش
پیش‌نمایش زنده
ضبط و پخش
سرویس ابری
تنظیمات هشدار
4G و انرژی خورشیدی
سوالات دیگر
تنظیمات نرم‌افزارسایر توابع

نحوه اشتراک‌گذاری دستگاه با کاربران دیگر (اجازه کنترل)

راهنمای اشتراک‌گذاری دسترسی دستگاه با مجوزهای کنترل کامل

برای مشاهده، کنترل و مدیریت دستگاه، اجازه کنترل مجوزهای دستگاه مشترک را انتخاب کنید.

  1. پس از ورود به نرم‌افزار، دستگاهی که نیاز به اشتراک‌گذاری دارد را طولانی فشار دهید، روی دکمه [اشتراک‌گذاری] کلیک کنید یا روی دکمه [تنظیمات] در پنجره دستگاه کلیک کنید، [اجازه کنترل] را انتخاب کنید و تأیید کنید

  2. دیگران می‌توانند این کد QR را از رابط "افزودن دوربین" برنامه اسکن یا وارد کنند تا دستگاه را اضافه کنند

توجه:

  1. دیگران می‌توانند با استفاده از این کد QR دستگاه شما را اضافه، مشاهده و کنترل کنند. لطفاً این کد QR را امن نگه دارید و آن را با غریبه‌ها به اشتراک نگذارید یا آنلاین منتشر نکنید

  2. اگر دستگاه بازنشانی شود یا رمز عبور دستگاه تغییر کند، باید کد QR را دوباره برای اشتراک‌گذاری دریافت کنید

لینک‌های مرتبط:

  1. نحوه اشتراک‌گذاری دستگاه با کاربران دیگر (فقط مشاهده)
  2. نحوه بازیابی تنظیمات پیش‌فرض کارخانه

قابلیت‌ها با نسخه‌های سیستم تنظیم می‌شوند. استفاده واقعی ملاک است.

نحوه اشتراک‌گذاری دستگاه با کاربران دیگر (فقط مشاهده)

راهنمای اشتراک‌گذاری دسترسی دستگاه با مجوزهای فقط مشاهده

تأثیر پاک کردن حافظه پنهان چیست

درک عملکرد پاک کردن حافظه پنهان و اثرات آن