LogoV380 Pro Dokumentáció
LogoV380 Pro Dokumentáció
FőoldalDokumentáció
Eszköz indítása
Hálózati Beállítások
Szoftver beállítások
Valós idejű Előnézet
Felvétel és lejátszás
Felhőszolgáltatás
Felhő felvétel
A felhő alapú felvételi szolgáltatás bemutatásaMi az AI emberfelismerő szolgáltatásHogyan nyissa meg az AI emberfelismerő szolgáltatás funkciótHogyan vásároljon felhő felvételi csomagotHogyan bővítse a felhő felvételi csomagotHogyan újítsa meg a felhő felvételi csomagotFelhő felvételi csomag térkapacitás számítási módszerFelhő felvételi csomag kötési szabályokHogyan válasszuk le a felhő felvétel csomagotHogyan módosítsuk a felhő felvétel videó beállításaitMennyi ideig tárolhatók a felhő felvétel videóiHogyan ellenőrizzük és töltsük le a felhő felvétel videótMit tegyünk, ha a felhő felvételnek nincs videófelvételeMiért üres a videó és miért nem folyamatosA felhő felvétel videó törölhető-eA felhő felvétel automatikusan felülíródik, ha megteltMegtekinthetek még videókat a felhő felvétel csomag lejárta után
Felhőszolgáltatás áttekintése
Felhőtárhely
Riasztás Beállítások
4G és Napelemes
Egyéb Kérdések
FelhőszolgáltatásFelhő felvétel

A felhő felvétel automatikusan felülíródik, ha megtelt

A felhő felvétel hurok tárolási viselkedésének megértése

  1. Ha a felhő felvétel tárhely megtelt, a rendszer automatikusan törli a legkorábbi dátumú korábbi felvételeket, hurok felvétel

  2. Miután a rendszer törölte a felvétel videofájlokat, azok nem állíthatók vissza. Ha szükséges, kérjük, időben ellenőrizze vagy töltse le őket

A képességek a rendszerverziókkal együtt módosulnak. A tényleges használat az irányadó.

A felhő felvétel videó törölhető-e

Hogyan töröljük a felhő felvétel videókat

Megtekinthetek még videókat a felhő felvétel csomag lejárta után

Mi történik a videókkal, amikor a felhő felvétel lejár