Megtekinthetek még videókat a felhő felvétel csomag lejárta után
Mi történik a videókkal, amikor a felhő felvétel lejár
-
A felhő felvétel csomag lejárta után, ha vannak más felhő felvételek a fiókban, a rendszer automatikusan csökkenti a felhő felvétel tárhelyet, és ugyanakkor az időrendi "első be, első ki" elv szerint automatikusan törli a megmaradt tárhelyet meghaladó videofájlokat
-
Amikor az utolsó felhő felvétel csomag lejár, a rendszer törli az összes felhő felvétel tárhelyet és a benne lévő videofájlokat, és a felhő felvétel szolgáltatás visszaáll a nem aktivált állapotba
-
Miután a rendszer törölte a felvétel videofájlokat, azok nem állíthatók vissza. Ha szükséges, kérjük, időben újítsa meg a felhő felvétel csomagot
A képességek a rendszerverziókkal együtt módosulnak. A tényleges használat az irányadó.
V380 Pro Dokumentáció