A felhő felvétel videó törölhető-e
Hogyan töröljük a felhő felvétel videókat
-
A felhő felvétel fájlok támogatják a kézi törlést, és a felhő felvétel fájlok nem állíthatók vissza a törlés után
a. Kattintson a Szerkesztés ikonra a Felhő felvétel mappa jobb felső sarkában, és válassza ki a törölni kívánt fájlt
b. Kattintson a Törlés gombra az alján a lejátszási felületen a lejátszott videó törléséhez
-
Ha a felhő felvétel kapacitása megtelt, a rendszer automatikusan törli a legkorábbi dátumú videofájlokat, hurok felvétel
-
A rendszer automatikusan törli a maximális tárolási időt meghaladó videofájlokat
-
Ha az eszköz leválasztja a felhő felvétel csomagot, a rendszer nem törli az eszköz meglévő videofájljait. Ha törölnie kell, kérjük, kattintson a Törölje az eszköz összes felhő felvétel fájlját lehetőségre és erősítse meg
A képességek a rendszerverziókkal együtt módosulnak. A tényleges használat az irányadó.
V380 Pro Dokumentáció