Hogyan törölhető a V380 fiók
Lépések a V380 fiók törléséhez és megszüntetéséhez
-
A V380 fiókba való bejelentkezés után válassza a [Profil] lehetőséget, kattintson a felső profilképre a [Személyes adatok] felületre való belépéshez, és kattintson a [Fiók törlése] elemre
-
Miután megerősítette, hogy az információk helyesek, kattintson a [Törlés kérése] - [Megerősítés] gombra
-
A kijelentkezés befejezése után az aktuális fiók törlődik, és nem fog tudni bejelentkezni és használni ezt a fiókot
Megjegyzés:
-
Ha a mobiltelefonszámmal regisztrált fiók nem kapja meg az ellenőrző kódot, kérjük, győződjön meg arról, hogy a mobiltelefonszám még normál használatban van
-
Kérjük, erősítse meg, hogy nincs eszköz a fiókja alatt. Ez azt jelenti, hogy a fiók törlése előtt törölnie kell az összes eszközt
A képességek a rendszerverziókhoz igazodnak. A tényleges használat az irányadó.
V380 Pro Dokumentáció