A "Próba fiók nélkül" és a "Bejelentkezés" közötti különbség
A helyi bejelentkezési mód és a fiókos bejelentkezési mód közötti különbségek megértése
Próba fiók nélkül
- Helyi bejelentkezés, eszközöket adhat hozzá előnézethez, lejátszáshoz és egyéb alapvető funkciók beállításához. Az eszközinformációk csak ezen a gépen kerülnek mentésre, és az adatok törlése vagy a szoftver eltávolítása után az eszközinformációk törlődnek
Fiókos bejelentkezés
- Tartalmazza a helyi bejelentkezés összes funkcióját. Az eszközinformációk a felhőben tárolódnak. Amikor mobiltelefont cserél, bejelentkezhet a fiókba, hogy automatikusan szinkronizálja a fiókban lévő eszközlistát. A szoftverbe való bejelentkezéssel élvezheti az eszközlista felhő szinkronizálását, az eszközmegosztást, a felhőszolgáltatásokat és egyéb funkciókat
A "Próba fiók nélkül" eszközlistája nem szinkronizálódik a "Bejelentkezés" móddal, kérjük, figyeljen az eszközinformációk módosítására a bejelentkezési mód váltásakor.
A képességek a rendszerverziókkal együtt módosulnak. A tényleges használat az irányadó.
V380 Pro Dokumentáció