Pot fi șterse videoclipurile înregistrate în stocarea în cloud
Cum să ștergeți videoclipurile din stocarea în cloud
-
Fișierele video din stocarea în cloud acceptă ștergerea manuală și nu pot fi restaurate după ștergere
a. Faceți clic pe pictograma de editare din colțul din dreapta sus și selectați fișierul de șters în lista de fișiere cloud
b. Faceți clic pe butonul Ștergere din partea de jos a interfeței de redare pentru a șterge videoclipul redat
c. Puteți selecta ștergerea fișierelor cloud conform instrucțiunilor APP atunci când ștergeți dispozitivul din lista de dispozitive APP
-
Sistemul va șterge automat fișierele video care depășesc timpul de stocare. (Timpul de retenție depinde de pachetul pe care îl utilizați) Dacă este necesar, verificați-le sau descărcați-le la timp
Capacitățile sunt ajustate odată cu versiunile sistemului. Utilizarea reală prevalează.
De ce videoclipul din stocarea în cloud nu este continuu
Înțelegerea videoclipurilor din stocarea în cloud discontinue
Pot vizualiza încă videoclipuri după expirarea/deconectarea pachetelor de stocare în cloud
Vizualizarea videoclipurilor din stocarea în cloud după expirarea sau deconectarea pachetului
Documentație V380 Pro