Pot vizualiza încă videoclipuri după expirarea/deconectarea pachetelor de stocare în cloud
Vizualizarea videoclipurilor din stocarea în cloud după expirarea sau deconectarea pachetului
-
Dacă pachetul de stocare în cloud nu a expirat, după deconectare, fișierele video nu vor mai fi încărcate, și puteți vizualiza încă videoclipurile înregistrate în perioada de retenție a pachetului (dispozitivul există încă în lista de dispozitive APP)
-
După expirarea pachetului de stocare în cloud, acesta va fi deconectat automat, iar serverul va șterge fișierele video din stocarea în cloud, iar fișierele șterse nu pot fi găsite sau restaurate. Dacă este necesar, verificați-le sau descărcați-le la timp
Capacitățile sunt ajustate odată cu versiunile sistemului. Utilizarea reală prevalează.
Documentație V380 Pro