Cum să ștergeți dispozitivul din lista de dispozitive
Pași pentru eliminarea unui dispozitiv din lista dvs. de dispozitive
-
După conectarea la software, țineți apăsat dispozitivul de șters și faceți clic pe butonul [Ștergere], sau faceți clic pe butonul [Setări] din fereastra dispozitivului și selectați [Ștergere]
-
Selectați [Da] pentru a șterge toate înregistrările de date ale dispozitivului (Înregistrări de alarme evenimente, înregistrări cloud, etc.). Odată șterse, nu pot fi recuperate
-
Selectați Următorul, faceți clic pe [Înțeleg și confirm ștergerea dispozitivului], apoi faceți clic pe [Confirmare]
Capabilitățile sunt ajustate în funcție de versiunile sistemului. Utilizarea reală prevalează.
Documentație V380 Pro