LogoDocumentație V380 Pro
LogoDocumentație V380 Pro
Pagina principalăDocumentație
Pornirea dispozitivului
Setări de Rețea
Setări software
Conectare cont
Alte funcții
Cum să utilizați funcția de gestionare a grupurilor de dispozitiveCum să utilizați funcția de Căutare automată a dispozitivelor din apropiereCum să partajați dispozitivul cu alți utilizatori (Doar vizualizare)Cum să partajați dispozitivul cu alți utilizatori (Permiteți controlul)Care este efectul Golirii memoriei cacheCum să verificați și să actualizați versiunea APPCum să utilizați funcția de verificare automată a actualizărilor dispozitivuluiCum să ordonați dispozitivele în listăCum să schimbați modul de conexiuneCum să închideți publicitatea personalizatăCum să ștergeți dispozitivul din lista de dispozitiveIntroducere produsCum să activați/dezactivați notificările push ale Centrului de recompense
Previzualizare în Timp Real
Înregistrare și redare
Serviciu Cloud
Setări de Alarmă
4G și Energie Solară
Setări softwareAlte funcții

Cum să partajați dispozitivul cu alți utilizatori (Permiteți controlul)

Ghid pentru partajarea accesului la dispozitiv cu permisiuni de control total

Selectați Permiteți controlul permisiunilor dispozitivului partajat pentru a vizualiza, controla și gestiona dispozitivul.

  1. După conectarea la software, apăsați lung pe dispozitivul care trebuie partajat, faceți clic pe butonul [Partajare] sau faceți clic pe butonul [Setări] din fereastra dispozitivului, selectați [Permiteți controlul] și confirmați

  2. Alții pot scana sau importa acest cod QR din interfața "Adăugați cameră" a APP-ului pentru a adăuga dispozitivul

Notă:

  1. Alții pot adăuga, vizualiza și controla dispozitivul dvs. folosind acest cod QR. Vă rugăm să păstrați acest cod QR în siguranță și să nu îl partajați cu străini sau să îl postați online

  2. Dacă dispozitivul este resetat sau parola dispozitivului este schimbată, trebuie să obțineți din nou codul QR pentru a partaja

Linkuri înrudite:

  1. Cum să partajați dispozitivul cu alți utilizatori (Doar vizualizare)
  2. Cum să restaurați setările implicite din fabrică

Capabilitățile sunt ajustate în funcție de versiunile sistemului. Utilizarea reală prevalează.

Cum să partajați dispozitivul cu alți utilizatori (Doar vizualizare)

Ghid pentru partajarea accesului la dispozitiv cu permisiuni de doar vizualizare

Care este efectul Golirii memoriei cache

Înțelegerea funcției de golire a memoriei cache și efectele sale