Cum să partajați dispozitivul cu alți utilizatori (Doar vizualizare)
Ghid pentru partajarea accesului la dispozitiv cu permisiuni de doar vizualizare
Partajarea echipamentului
-
După conectarea la software, apăsați lung pe dispozitivul care trebuie partajat, faceți clic pe butonul [Partajare] sau faceți clic pe butonul [Setări] din fereastra dispozitivului, selectați [Doar vizualizare] și confirmați
-
Completați contul utilizatorului care acceptă partajarea (contul de utilizator poate fi vizualizat sub avatarul interfeței [Profil] a APP-ului), faceți clic pe [+] - [Invită] după completare, iar starea partajării apare în [Gestionarea autorizării]
-
Utilizatorul invitat se conectează la APP, găsește informațiile de invitație în coloana [Profil] - [Mesaj] și alege să le accepte. Dacă dispozitivul partajat a fost deja adăugat în contul utilizatorului invitat, partajarea nu poate fi acceptată
-
Partajați contul principal [Gestionarea autorizării] starea partajării este afișată ca primită, indicând că partajarea a avut succes, iar utilizatorul invitat are autoritate de control de bază, excluzând autoritatea pentru operațiuni sensibile
Autoritatea de control de bază include:
- Permisiune de previzualizare în timp real
- Autoritate de control PTZ
- Permisiune de interfon vocal
- Permisiune de redare video
- Permisiune imagine alarmă
Operațiunile sensibile includ:
- Permisiune de setare parolă
- Permisiune de setare video
- Permisiune de setare alarmă
- Permisiune de setare rețea
- Permisiune serviciu cloud
Anulați partajarea
-
Dacă trebuie să anulați partajarea, faceți clic pe butonul anulare în interfața [Partajarea echipamentului] - [Gestionarea autorizării] pe contul principal
-
Utilizatorii care acceptă partajarea pot șterge dispozitivul partajat din lista de dispozitive. Când ștergeți dispozitivul partajat, trebuie să selectați [Înțeleg și confirm ștergerea dispozitivului], după selectare, faceți clic pe [Confirmare] pentru a finaliza ștergerea
Dacă dispozitivul este resetat sau parola dispozitivului este schimbată, contul principal trebuie să partajeze din nou.
Link înrudit: Cum să partajați dispozitivul cu alți utilizatori (Permiteți controlul)
Capabilitățile sunt ajustate în funcție de versiunile sistemului. Utilizarea reală prevalează.
Cum să utilizați funcția de Căutare automată a dispozitivelor din apropiere
Ghid pentru descoperirea automată a dispozitivelor din apropiere folosind funcția de căutare automată
Cum să partajați dispozitivul cu alți utilizatori (Permiteți controlul)
Ghid pentru partajarea accesului la dispozitiv cu permisiuni de control total
Documentație V380 Pro