Hogyan használja az eszközcsoport-kezelési funkciót
Útmutató az eszközök szervezéséhez a csoportkezelési funkcióval
-
Nyissa meg az APP-ot, lépjen be az eszközlistába, és kattintson a [≡] ikonra az eszközlista jobb oldalán, hogy belépjen az [Eszközcsoport-kezelés] menübe
-
Kattintson a [Csoportkezelés] gombra a csoport kezeléséhez. A felhasználók maguk adhatnak hozzá, távolíthatnak el és nevezhetnek át csoportokat. A csoport eltávolítása után a csoportban lévő eszközök az "Összes eszköz" mappába kerülnek, az "Összes eszköz" és a "Megosztott eszközök" a rendszer alapértelmezett csoportjai, és nem távolíthatók el vagy nevezhetők át
-
Az eszközcsoporthoz való hozzáadáshoz válassza ki a megfelelő ikont és a csoport nevét, befejezés után megjelennek azok az eszközök, amelyek még nincsenek hozzáadva a csoporthoz, a kiválasztás után kattintson a [Mentés] gombra a hozzáadás befejezéséhez
-
Egy eszköz csak egy csoporthoz tartozhat. Tartsa lenyomva az eszközcímkét az eszközlistában az eszköz csoportosításhoz való áthelyezéséhez. Az áthelyezés után az eszköz eltávolításra kerül az eredeti csoportból
-
Egy csoport kiválasztása után az eszközlista csak az aktuális csoport alatti eszközöket jeleníti meg. Az újonnan hozzáadott eszköznek alapértelmezés szerint nincs csoportosítása, és a csoportosítási információkat manuálisan kell beállítani
A képességek a rendszerverziókkal együtt változnak. A tényleges használat az irányadó.
V380 Pro Dokumentáció