LogoV380 Pro Dokumentáció
LogoV380 Pro Dokumentáció
FőoldalDokumentáció
Eszköz indítása
Hálózati Beállítások
Szoftver beállítások
Fiók bejelentkezés
Egyéb funkciók
Hogyan használja az eszközcsoport-kezelési funkciótHogyan használja a Közeli eszközök automatikus keresése funkciótHogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Csak megtekintés)Hogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Irányítás engedélyezése)Mi a Gyorsítótár törlése hatásaHogyan ellenőrizze és frissítse az APP verziótHogyan használja az Automatikus eszközfrissítés-ellenőrzés funkciótHogyan rendezze sorba az eszközöket a listábanHogyan váltson csatlakozási módotHogyan kapcsolja ki a személyre szabott hirdetéseketHogyan törölje az eszközt az eszközlistábólTermék bemutatóHogyan kapcsolja be/ki a Jutalomközpont push értesítéseket
Valós idejű Előnézet
Felvétel és lejátszás
Felhőszolgáltatás
Riasztás Beállítások
4G és Napelemes
Egyéb Kérdések
Szoftver beállításokEgyéb funkciók

Hogyan törölje az eszközt az eszközlistából

Az eszköz eltávolításának lépései az eszközlistából

  1. A szoftverbe való bejelentkezés után tartsa lenyomva a törölni kívánt eszközt, és kattintson a [Törlés] gombra, vagy kattintson a [Beállítások] gombra az eszközablakban, és válassza a [Törlés] lehetőséget

  2. Válassza az [Igen] lehetőséget az összes eszközadat-rekord törléséhez (Esemény riasztási rekordok, felhő felvételek stb.). A törlés után nem állíthatók vissza

  3. Válassza a Tovább lehetőséget, kattintson a [Megértettem és megerősítem az eszköz törlését] gombra, majd kattintson a [Megerősítés] gombra

A funkciók a rendszer verzióival együtt módosulnak. A tényleges használat az irányadó.

Hogyan kapcsolja ki a személyre szabott hirdetéseket

Útmutató a személyre szabott hirdetések letiltásához az alkalmazásban

Termék bemutató

Hogyan érhető el a termék bemutató és a felhasználói kézikönyv