LogoV380 Pro Dokumentáció
LogoV380 Pro Dokumentáció
FőoldalDokumentáció
Eszköz indítása
Hálózati Beállítások
Szoftver beállítások
Fiók bejelentkezés
Egyéb funkciók
Hogyan használja az eszközcsoport-kezelési funkciótHogyan használja a Közeli eszközök automatikus keresése funkciótHogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Csak megtekintés)Hogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Irányítás engedélyezése)Mi a Gyorsítótár törlése hatásaHogyan ellenőrizze és frissítse az APP verziótHogyan használja az Automatikus eszközfrissítés-ellenőrzés funkciótHogyan rendezze sorba az eszközöket a listábanHogyan váltson csatlakozási módotHogyan kapcsolja ki a személyre szabott hirdetéseketHogyan törölje az eszközt az eszközlistábólTermék bemutatóHogyan kapcsolja be/ki a Jutalomközpont push értesítéseket
Valós idejű Előnézet
Felvétel és lejátszás
Felhőszolgáltatás
Riasztás Beállítások
4G és Napelemes
Egyéb Kérdések
Szoftver beállításokEgyéb funkciók

Hogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Irányítás engedélyezése)

Útmutató az eszközhozzáférés megosztásához teljes irányítási engedélyekkel

Válassza az Irányítás engedélyezése lehetőséget a megosztott eszköz engedélyeknél az eszköz megtekintéséhez, irányításához és kezeléséhez.

  1. A szoftverbe való bejelentkezés után nyomja meg hosszan a megosztandó eszközt, kattintson a [Megosztás] gombra, vagy kattintson a [Beállítások] gombra az eszköz ablakában, válassza az [Irányítás engedélyezése] lehetőséget és erősítse meg

  2. Mások beolvashatják vagy importálhatják ezt a QR-kódot az APP "Kamera hozzáadása" felületéről az eszköz hozzáadásához

Megjegyzés:

  1. Mások ezzel a QR-kóddal hozzáadhatják, megtekinthetik és irányíthatják az Ön eszközét. Kérjük, tartsa biztonságban ezt a QR-kódot, és ne ossza meg idegenekkel, vagy ne tegye közzé online

  2. Ha az eszközt visszaállítják vagy az eszköz jelszavát megváltoztatják, újra meg kell szereznie a QR-kódot a megosztáshoz

Kapcsolódó linkek:

  1. Hogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Csak megtekintés)
  2. Hogyan állíthatja vissza a gyári alapértelmezett beállításokat

A képességek a rendszerverziókkal együtt változnak. A tényleges használat az irányadó.

Hogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Csak megtekintés)

Útmutató az eszközhozzáférés megosztásához csak megtekintési engedélyekkel

Mi a Gyorsítótár törlése hatása

A gyorsítótár törlési funkció és hatásainak megértése