LogoV380 Pro Dokumentáció
LogoV380 Pro Dokumentáció
FőoldalDokumentáció
Eszköz indítása
Hálózati Beállítások
Szoftver beállítások
Fiók bejelentkezés
Egyéb funkciók
Hogyan használja az eszközcsoport-kezelési funkciótHogyan használja a Közeli eszközök automatikus keresése funkciótHogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Csak megtekintés)Hogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Irányítás engedélyezése)Mi a Gyorsítótár törlése hatásaHogyan ellenőrizze és frissítse az APP verziótHogyan használja az Automatikus eszközfrissítés-ellenőrzés funkciótHogyan rendezze sorba az eszközöket a listábanHogyan váltson csatlakozási módotHogyan kapcsolja ki a személyre szabott hirdetéseketHogyan törölje az eszközt az eszközlistábólTermék bemutatóHogyan kapcsolja be/ki a Jutalomközpont push értesítéseket
Valós idejű Előnézet
Felvétel és lejátszás
Felhőszolgáltatás
Riasztás Beállítások
4G és Napelemes
Egyéb Kérdések
Szoftver beállításokEgyéb funkciók

Hogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Csak megtekintés)

Útmutató az eszközhozzáférés megosztásához csak megtekintési engedélyekkel

Berendezés megosztása

  1. A szoftverbe való bejelentkezés után nyomja meg hosszan a megosztandó eszközt, kattintson a [Megosztás] gombra, vagy kattintson a [Beállítások] gombra az eszköz ablakában, válassza a [Csak megtekintés] lehetőséget és erősítse meg

  2. Töltse ki a megosztást elfogadó felhasználó fiókját (a felhasználói fiók megtekinthető az APP [Profil] felületének avatarja alatt), a kitöltés után kattintson a [+] - [Meghívás] gombra, és a megosztási állapot megjelenik a [Jogosultságkezelés] alatt

  3. A meghívott felhasználó bejelentkezik az APP-ba, megtalálja a meghívási információkat a [Profil] - [Üzenet] oszlopban, és választja az elfogadást. Ha a megosztott eszköz már hozzá lett adva a meghívott felhasználó fiókjához, a megosztás nem fogadható el

  4. Megosztás a főfiók [Jogosultságkezelés] a megosztási állapot fogadottként jelenik meg, ami azt jelzi, hogy a megosztás sikeres volt, és a meghívott felhasználó alapvető irányítási jogosultsággal rendelkezik, kivéve az érzékeny műveleti jogosultságot

Az alapvető irányítási jogosultság magában foglalja:

  • Valós idejű előnézeti engedély
  • PTZ irányítási jogosultság
  • Hangos interkom engedély
  • Videó lejátszási engedély
  • Riasztási kép engedély

Az érzékeny műveletek közé tartozik:

  • Jelszó beállítási engedély
  • Videó beállítási engedély
  • Riasztás beállítási engedély
  • Hálózati beállítási engedély
  • Felhőszolgáltatás engedély

Megosztás visszavonása

  1. Ha vissza kell vonnia a megosztást, kattintson a visszavonás gombra a [Berendezés megosztása] felületen - [Jogosultságkezelés] a főfiókon

  2. A megosztást elfogadó felhasználók törölhetik a megosztott eszközt az eszközlistában. A megosztott eszköz törlésekor ki kell választania a [Megértettem és megerősítem az eszköz törlését] lehetőséget, a kiválasztás után kattintson a [Megerősítés] gombra a törlés befejezéséhez

Ha az eszközt visszaállítják vagy az eszköz jelszavát megváltoztatják, a főfióknak újra meg kell osztania.

Kapcsolódó link: Hogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Irányítás engedélyezése)

A képességek a rendszerverziókkal együtt változnak. A tényleges használat az irányadó.

Hogyan használja a Közeli eszközök automatikus keresése funkciót

Útmutató a közeli eszközök automatikus felderítéséhez az automatikus keresési funkcióval

Hogyan oszthatja meg az eszközt más felhasználókkal (Irányítás engedélyezése)

Útmutató az eszközhozzáférés megosztásához teljes irányítási engedélyekkel

Tartalomjegyzék

Berendezés megosztása
Az alapvető irányítási jogosultság magában foglalja:
Az érzékeny műveletek közé tartozik:
Megosztás visszavonása