LogoDokumentacja V380 Pro
LogoDokumentacja V380 Pro
Strona głównaDokumentacja
Uruchamianie urządzenia
Ustawienia Sieci
Ustawienia oprogramowania
Logowanie do konta
Inne funkcje
Jak korzystać z funkcji zarządzania grupami urządzeńJak korzystać z funkcji automatycznego wyszukiwania urządzeń w pobliżuJak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Tylko podgląd)Jak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Zezwól na kontrolę)Jaki jest efekt Wyczyść pamięć podręcznąJak sprawdzić i zaktualizować wersję aplikacjiJak korzystać z funkcji automatycznego sprawdzania aktualizacji urządzeniaJak uporządkować urządzenia na liścieJak przełączyć tryb połączeniaJak wyłączyć reklamy spersonalizowaneJak usunąć urządzenie z listy urządzeńWprowadzenie do produktuJak włączyć/wyłączyć powiadomienia push Centrum nagród
Podgląd w Czasie Rzeczywistym
Nagrywanie i odtwarzanie
Usługa Chmurowa
Ustawienia Alarmu
4G i Energia Słoneczna
Ustawienia oprogramowaniaInne funkcje

Jaki jest efekt Wyczyść pamięć podręczną

Zrozumienie funkcji czyszczenia pamięci podręcznej i jej efektów

  • Obrazy alarmów otrzymane przez APP będą zapisywane lokalnie na telefonie po otwarciu podglądu, [Wyczyść pamięć podręczną] może usunąć wiadomości alarmowe zapisane w pamięci podręcznej telefonu, aby zwolnić miejsce w pamięci

  • Użytkownik może wybrać [Wyczyść pamięć podręczną] w interfejsie [Profil] - [Ustawienia] i wybrać okres czasu do wyczyszczenia:

    • a. Wyczyść tylko ostatnie 7 dni
    • b. Zachowaj tylko ostatnie 7 dni
    • c. Wszystko

Po wyczyszczeniu pamięci podręcznej, podgląd obrazu alarmu ponownie spowoduje ponowne zapisanie obrazu lokalnie na telefonie.

Funkcje są dostosowywane do wersji systemu. Rzeczywiste użycie ma pierwszeństwo.

Jak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Zezwól na kontrolę)

Przewodnik po udostępnianiu dostępu do urządzenia z pełnymi uprawnieniami kontroli

Jak sprawdzić i zaktualizować wersję aplikacji

Przewodnik po wyświetlaniu i aktualizacji wersji aplikacji V380