LogoDokumentacja V380 Pro
LogoDokumentacja V380 Pro
Strona głównaDokumentacja
Uruchamianie urządzenia
Ustawienia Sieci
Ustawienia oprogramowania
Logowanie do konta
Inne funkcje
Jak korzystać z funkcji zarządzania grupami urządzeńJak korzystać z funkcji automatycznego wyszukiwania urządzeń w pobliżuJak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Tylko podgląd)Jak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Zezwól na kontrolę)Jaki jest efekt Wyczyść pamięć podręcznąJak sprawdzić i zaktualizować wersję aplikacjiJak korzystać z funkcji automatycznego sprawdzania aktualizacji urządzeniaJak uporządkować urządzenia na liścieJak przełączyć tryb połączeniaJak wyłączyć reklamy spersonalizowaneJak usunąć urządzenie z listy urządzeńWprowadzenie do produktuJak włączyć/wyłączyć powiadomienia push Centrum nagród
Podgląd w Czasie Rzeczywistym
Nagrywanie i odtwarzanie
Usługa Chmurowa
Ustawienia Alarmu
4G i Energia Słoneczna
Ustawienia oprogramowaniaInne funkcje

Jak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Tylko podgląd)

Przewodnik po udostępnianiu dostępu do urządzenia z uprawnieniami tylko do podglądu

Udostępnianie sprzętu

  1. Po zalogowaniu się do oprogramowania, przytrzymaj urządzenie, które chcesz udostępnić, kliknij przycisk [Udostępnij] lub kliknij przycisk [Ustawienia] w oknie urządzenia, wybierz [Tylko podgląd] i potwierdź

  2. Wpisz konto użytkownika, który akceptuje udostępnianie (konto użytkownika można zobaczyć pod awatarem interfejsu [Profil] w APP), po wypełnieniu kliknij [+] - [Zaproś], a status udostępniania pojawi się w [Zarządzanie autoryzacją]

  3. Zaproszony użytkownik loguje się do APP, znajduje informacje o zaproszeniu w kolumnie [Profil] - [Wiadomość] i wybiera akceptację. Jeśli udostępnione urządzenie zostało już dodane do konta zaproszonego użytkownika, udostępnianie nie może zostać zaakceptowane

  4. Udostępnij główne konto [Zarządzanie autoryzacją] status udostępniania jest wyświetlany jako otrzymany, co wskazuje, że udostępnianie zakończyło się sukcesem, a zaproszony użytkownik ma podstawowe uprawnienia kontroli, z wyłączeniem uprawnień do wrażliwych operacji

Podstawowe uprawnienia kontroli obejmują:

  • Uprawnienia do podglądu w czasie rzeczywistym
  • Uprawnienia kontroli PTZ
  • Uprawnienia do interkomu głosowego
  • Uprawnienia do odtwarzania wideo
  • Uprawnienia do obrazu alarmu

Wrażliwe operacje obejmują:

  • Uprawnienia do ustawiania hasła
  • Uprawnienia do ustawiania wideo
  • Uprawnienia do ustawiania alarmu
  • Uprawnienia do ustawiania sieci
  • Uprawnienia do usług w chmurze

Anuluj udostępnianie

  1. Jeśli chcesz anulować udostępnianie, kliknij przycisk anuluj w interfejsie [Udostępnianie sprzętu] - [Zarządzanie autoryzacją] na głównym koncie

  2. Użytkownicy, którzy akceptują udostępnianie, mogą usunąć udostępnione urządzenie z listy urządzeń. Podczas usuwania udostępnionego urządzenia należy wybrać [Rozumiem i potwierdzam usunięcie urządzenia], po wybraniu kliknij [Potwierdź], aby zakończyć usuwanie

Jeśli urządzenie zostanie zresetowane lub hasło urządzenia zostanie zmienione, główne konto musi ponownie udostępnić.

Powiązany link: Jak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Zezwól na kontrolę)

Możliwości są dostosowywane do wersji systemu. Rzeczywiste użycie jest nadrzędne.

Jak korzystać z funkcji automatycznego wyszukiwania urządzeń w pobliżu

Przewodnik po automatycznym wykrywaniu urządzeń w pobliżu za pomocą funkcji automatycznego wyszukiwania

Jak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Zezwól na kontrolę)

Przewodnik po udostępnianiu dostępu do urządzenia z pełnymi uprawnieniami kontroli

Spis treści

Udostępnianie sprzętu
Podstawowe uprawnienia kontroli obejmują:
Wrażliwe operacje obejmują:
Anuluj udostępnianie