LogoDokumentacja V380 Pro
LogoDokumentacja V380 Pro
Strona głównaDokumentacja
Uruchamianie urządzenia
Ustawienia Sieci
Ustawienia oprogramowania
Logowanie do konta
Inne funkcje
Jak korzystać z funkcji zarządzania grupami urządzeńJak korzystać z funkcji automatycznego wyszukiwania urządzeń w pobliżuJak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Tylko podgląd)Jak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Zezwól na kontrolę)Jaki jest efekt Wyczyść pamięć podręcznąJak sprawdzić i zaktualizować wersję aplikacjiJak korzystać z funkcji automatycznego sprawdzania aktualizacji urządzeniaJak uporządkować urządzenia na liścieJak przełączyć tryb połączeniaJak wyłączyć reklamy spersonalizowaneJak usunąć urządzenie z listy urządzeńWprowadzenie do produktuJak włączyć/wyłączyć powiadomienia push Centrum nagród
Podgląd w Czasie Rzeczywistym
Nagrywanie i odtwarzanie
Usługa Chmurowa
Ustawienia Alarmu
4G i Energia Słoneczna
Ustawienia oprogramowaniaInne funkcje

Jak przełączyć tryb połączenia

Przewodnik po zmianie trybu połączenia dla zdalnego dostępu

  • Kliknij [Profil] - [Ustawienia] - [Tryb połączenia], aby przełączyć tryb połączenia. Jeśli Twoja lokalizacja nie jest w tym samym kraju lub regionie i urządzenia nie mogą być wyświetlane, możesz spróbować przełączyć tryb połączenia na Międzynarodowy dostęp zdalny. Domyślny tryb połączenia to Tryb automatyczny

Funkcje są dostosowywane do wersji systemu. Rzeczywiste użycie ma pierwszeństwo.

Jak uporządkować urządzenia na liście

Przewodnik po zmianie kolejności urządzeń na liście urządzeń

Jak wyłączyć reklamy spersonalizowane

Przewodnik po wyłączaniu reklam spersonalizowanych w aplikacji