LogoDokumentacja V380 Pro
LogoDokumentacja V380 Pro
Strona głównaDokumentacja
Uruchamianie urządzenia
Ustawienia Sieci
Ustawienia oprogramowania
Logowanie do konta
Inne funkcje
Jak korzystać z funkcji zarządzania grupami urządzeńJak korzystać z funkcji automatycznego wyszukiwania urządzeń w pobliżuJak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Tylko podgląd)Jak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Zezwól na kontrolę)Jaki jest efekt Wyczyść pamięć podręcznąJak sprawdzić i zaktualizować wersję aplikacjiJak korzystać z funkcji automatycznego sprawdzania aktualizacji urządzeniaJak uporządkować urządzenia na liścieJak przełączyć tryb połączeniaJak wyłączyć reklamy spersonalizowaneJak usunąć urządzenie z listy urządzeńWprowadzenie do produktuJak włączyć/wyłączyć powiadomienia push Centrum nagród
Podgląd w Czasie Rzeczywistym
Nagrywanie i odtwarzanie
Usługa Chmurowa
Ustawienia Alarmu
4G i Energia Słoneczna
Ustawienia oprogramowaniaInne funkcje

Jak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Zezwól na kontrolę)

Przewodnik po udostępnianiu dostępu do urządzenia z pełnymi uprawnieniami kontroli

Wybierz Zezwól na kontrolę uprawnień udostępnionego urządzenia, aby przeglądać, kontrolować i zarządzać urządzeniem.

  1. Po zalogowaniu się do oprogramowania, przytrzymaj urządzenie, które chcesz udostępnić, kliknij przycisk [Udostępnij] lub kliknij przycisk [Ustawienia] w oknie urządzenia, wybierz [Zezwól na kontrolę] i potwierdź

  2. Inni mogą zeskanować lub zaimportować ten kod QR z interfejsu "Dodaj kamerę" w APP, aby dodać urządzenie

Uwaga:

  1. Inni mogą dodawać, przeglądać i kontrolować Twoje urządzenie za pomocą tego kodu QR. Przechowuj ten kod QR w bezpiecznym miejscu i nie udostępniaj go nieznajomym ani nie publikuj online

  2. Jeśli urządzenie zostanie zresetowane lub hasło urządzenia zostanie zmienione, musisz ponownie uzyskać kod QR, aby udostępnić

Powiązane linki:

  1. Jak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Tylko podgląd)
  2. Jak przywrócić domyślne ustawienia fabryczne

Możliwości są dostosowywane do wersji systemu. Rzeczywiste użycie jest nadrzędne.

Jak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Tylko podgląd)

Przewodnik po udostępnianiu dostępu do urządzenia z uprawnieniami tylko do podglądu

Jaki jest efekt Wyczyść pamięć podręczną

Zrozumienie funkcji czyszczenia pamięci podręcznej i jej efektów