Jak korzystać z funkcji zarządzania grupami urządzeń
Przewodnik po organizowaniu urządzeń za pomocą funkcji zarządzania grupami
-
Otwórz aplikację, wejdź na listę urządzeń i kliknij ikonę [≡] po prawej stronie listy urządzeń, wchodząc do [Zarządzanie grupami urządzeń]
-
Kliknij [Zarządzanie grupami], aby zarządzać grupą. Użytkownicy mogą samodzielnie dodawać, usuwać i zmieniać nazwy grup. Po usunięciu grupy urządzenia w grupie zostaną przeniesione do "Wszystkie urządzenia", "Wszystkie urządzenia" i "Urządzenia udostępnione" to domyślne grupy systemowe i nie można ich usunąć ani zmienić ich nazwy
-
Aby dodać do grupy urządzeń, należy wybrać odpowiednią ikonę i nazwę grupy, po zakończeniu zostaną wyświetlone urządzenia, które nie zostały dodane do grupy do wyboru, po wybraniu kliknij [Zapisz], aby zakończyć dodawanie
-
Jedno urządzenie może należeć tylko do jednej grupy. Naciśnij i przytrzymaj etykietę urządzenia na liście urządzeń, aby przenieść urządzenie do grupowania. Po przeniesieniu urządzenie zostanie usunięte z pierwotnej grupy
-
Po wybraniu grupy lista urządzeń wyświetla tylko urządzenia w bieżącej grupie. Nowo dodane urządzenie domyślnie nie ma grupowania, a informacje o grupowaniu należy ustawić ręcznie
Możliwości są dostosowywane do wersji systemu. Rzeczywiste użycie jest nadrzędne.
Dokumentacja V380 Pro