LogoDokumentacja V380 Pro
LogoDokumentacja V380 Pro
Strona głównaDokumentacja
Uruchamianie urządzenia
Ustawienia Sieci
Ustawienia oprogramowania
Logowanie do konta
Inne funkcje
Jak korzystać z funkcji zarządzania grupami urządzeńJak korzystać z funkcji automatycznego wyszukiwania urządzeń w pobliżuJak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Tylko podgląd)Jak udostępnić urządzenie innym użytkownikom (Zezwól na kontrolę)Jaki jest efekt Wyczyść pamięć podręcznąJak sprawdzić i zaktualizować wersję aplikacjiJak korzystać z funkcji automatycznego sprawdzania aktualizacji urządzeniaJak uporządkować urządzenia na liścieJak przełączyć tryb połączeniaJak wyłączyć reklamy spersonalizowaneJak usunąć urządzenie z listy urządzeńWprowadzenie do produktuJak włączyć/wyłączyć powiadomienia push Centrum nagród
Podgląd w Czasie Rzeczywistym
Nagrywanie i odtwarzanie
Usługa Chmurowa
Ustawienia Alarmu
4G i Energia Słoneczna
Ustawienia oprogramowaniaInne funkcje

Jak usunąć urządzenie z listy urządzeń

Kroki usuwania urządzenia z listy urządzeń

  1. Po zalogowaniu się do oprogramowania naciśnij i przytrzymaj urządzenie do usunięcia i kliknij przycisk [Usuń] lub kliknij przycisk [Ustawienia] w oknie urządzenia i wybierz [Usuń]

  2. Wybierz [Tak], aby wyczyścić wszystkie rekordy danych urządzenia (Rekordy alarmów zdarzeń, nagrania w chmurze itp.). Po usunięciu nie można ich odzyskać

  3. Wybierz Dalej, kliknij [Rozumiem i potwierdzam usunięcie urządzenia], następnie kliknij [Potwierdź]

Funkcje są dostosowywane do wersji systemu. Rzeczywiste użycie ma pierwszeństwo.

Jak wyłączyć reklamy spersonalizowane

Przewodnik po wyłączaniu reklam spersonalizowanych w aplikacji

Wprowadzenie do produktu

Jak uzyskać dostęp do wprowadzenia do produktu i instrukcji obsługi